A Local Swim IJsselstein

A Local Swim IJsselstein gaat weer plaatsvinden. Op 7 september 2019 springen wij weer de Hollandsche IJssel in om zoveel mogelijk donaties op te halen. Met alle donaties gaan wij ALS de wereld uit helpen. Zwem jij ook mee?

Het start uiteraard met de deelnemers die een super prestatie gaan neerzetten door 2km te gaan zwemmen. Deze deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn. 
Voor jongeren van 10 t/m 15 jaar wordt er een JeugdSwim georganiseerd. Zij zwemmen een route van 500 meter in de Hollandsche IJssel. Ze worden hierbij begeleid door de Reddingsbrigade van IJsselstein.

Dit jaar kunnen maximaal 500 deelnemers deelnemen (kinderen en volwassenen). Dat wordt hard werken, maar we hebben er zin in.

Mocht je niet zo'n held in zwemmen willen zijn, dan kan je ons ook helpen als vrijwilliger. Meld je dan even aan via het registratieformulier op de Vrijwilligers pagina.

Laten we samen ALS de wereld uitzwemmen met een onvergetelijke dag vol super herinneringen.

 

Zwem ALS de wereld uit!!!

 

Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

 

ALS IJsselstein 2017 informatie:

Impressie video van 2017 is hier te zien.

Foto's van 2017 kan je vinden op de volgende links:
Mohamed Bakhash
Familie Monchen
Rene van Gils
Kas Maessen
PR artikelen en video

 

 

Lees meer Lees minder

Wowwww, 245 deelnemers en over de 50.000 euro aan donaties!

14-07-2019 | 11:48 Wat gaat het goed met A Local Swim IJsselstein. Inmiddels hebben we 245 deelnemers en zijn deze 245 helden de 50.000 euro grens gepasseerd! En we weten dat er nog deelnemers bijkomen! Zorg dat je op tijd inschrijft. 7 augustus sluit de inschrijving. Dan kunnen de deelnemers nog 1 maand trainen. O.a. door op 29 augustus aanwezig te zijn bij onze laatste buitenwater training onder leiding van Zwemanalyse.nl Word jij ook onze held op 7 september? Schrijf je in via www.alsijsselstein.nl.
Lees meer | Bekijk alle