Doe iets goeds......doe mee en beweeg voor de ander

Gerard Klomp

( Lid van team: Team Roggen - Klomp )

van totaal € 1.500 (139%)

ALS is één van de vele ziekten die wij de wereld uit willen hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld kanker is ALS een ziekte waar nog maar heel weinig van bekend is. Deze langzaam intredende ziekte heeft uiteindelijk fatale gevolgen. Bedenk jezelf eens: je hersenen geven signalen af die uiteindelijk je spieren niet meer kunnen bereiken..... je raakt gevangen in je eigen lichaam. .... en de oorzaak van deze ziekte is tot op heden nog steeds niet bekend, terwijl de levensverwachting na diagnose hooguit 3 tot 5 jaar is. Dit moet toch echt anders en daarom is onderzoek noodzakelijk...... hiervoor is geld nodig..... heel veel geld...... Ik wil daarom mijn gezonde spieren inzetten om dit geld op te halen en hiermee een steentje bij te dragen.....en ik vraag daarom hulp (in de vorm van een financiële bijdrage) van mijn omgeving en mijn netwerk.....

Daarom,....wij streven vaak het geluk na en vinden het terug in vele kleine stukjes. Uw bijdrage - hoe klein deze ook is - zal bijdragen aan het grotere geluk.

Mijn training is gestart,..... nu uw hulp nog..... Alvast bedankt voor uw bijdrage.........

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.