Normal 973b333f77cf1989ba56fd1001119a40efed635f

De eerste 20 deelnemers zijn een feit!

28 april 2017 22:31

Een week na de lancering van de website www.alocalswimijsselstein.nl hebben de eerste 20 deelnemers zich ingeschreven. De kop is eraf! Op koningsdag zijn we druk aan het werven geweest in IJsselstein. Als iedereen echt inschrijft die beloofd heeft dit te doen, dan verwachten we binnenkort meer dan 100 inschrijvingen.
Verder hangen op zo'n 45 plekken onze posters

We krijgen al vragen over wetsuits, trainingen en zelfs of kinderen met de 2km mee mogen doen. We zijn daar druk mee bezig om dit allemaal te orgainseren. Blijf ons volgen op deze website en op Facebook.

Intussen zien we graag nog meer inschrijvingen en als je echt niet wil zwemmen, dan mag je natuurlijk doneren. Alle deelnemers zijn super blij met je donatie. Ken je geen deelnemers, dan kan je doneren aan de organisatie en dat komt ook ten goede van ALS.

Dank aan de eerste 20 deelnemers: Marc Diks, Roger Veldpaus, Gerard Klomp, Maarten Engelberts, Barbara Aarnink, Bart Pompe, Jolanda Baars, Marijke van de Beukering, Paola Reinerie, Erik van Oort, Jos Kleman, Marina Vendrik, Walter Hilhorst, Irene Zijlstra, Martijn van Veenendaal, Ronald de Boer, Esther Elbers, Dave Elbers, Estelle Hunter en Robine Hunter.

Help en zwem mee! Zwem ALS de wereld uit!!!