Normal 54f7546b6c019eff8da09402c3b28b168f921c59

Afscheid van Philippe de Lange

28 december 2017 10:18

Gisteren, 27 december 2017, hebben we afscheid genomen van Philippe de Lange. Veel te vroeg en vrij plotseling heeft Philippe deze wereld verlaten. Philippe is ons boegbeeld bij A Local Swim IJsselstein. En dat zal zo blijven. In onze gedachte is hij nog altijd bij ons…

Philippe heeft ons als Ronde Tafel team enorm geïnspireerd. Gewoon door er te zijn. Door zijn verhaal te delen met ons. Wanneer in de organisatie van de swim even wat tegen zat, dan dachten we aan Philippe. Dat gaf ons weer energie om er vooral nog harder tegen aan te gaan. Zo was Philippe; “I can, I will”. Wat een positieve energie kon hij geven aan de mensen om hem heen. Dat heeft geresulteerd in een bijzonder mooie en succesvolle swim in 2017.

We hebben de eer gehad om Philippe te mogen filmen en dat filmpje staat op onze website. Philippe heeft in de 7 jaar dat hij ziek was ontzettend veel gedaan om bekendheid te creëren voor ALS. Bijvoorbeeld met zijn stichting stopals.nu Ook heeft hij regelmatig aandacht weten te krijgen voor de ziekte ALS op de Nederlandse televisie.
Zo was Philippe en zijn vader Martin in een uitzending te zien van de EO in het programma Geloof en een Hoop Liefde. En we zullen Philippe zeker terug zien op televisie in de spotjes van Stichting ALS Nederland.

We wensen Martin, Rita, Lieke en Joanne heel veel sterkte toe met het verwerken van hun verlies van Philippe…

Wij gaan als team ALS IJsselstein zeker door met het organiseren van een 2e editie van ALS IJsselstein. In september 2019 komt een vervolg op de onvergetelijke dag die we hebben beleefd op 2 september jl. Philippe en wij rekenen wederom op jullie komst.

Voor nu alvast een heel gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst.

Team ALS IJsselstein