Normal dbe1de6ca0f5cb4fea439b2bf8dcb7af9a52f75c

Netto opbrengst € 152.128! Dank jullie wel!!!

12 november 2019 16:18

Beste ALS IJsselstein supporters,

Met heel veel trots kunnen wij jullie mededelen dat wij met zijn allen een geweldige netto opbrengst van € 152.128 hebben gerealiseerd. Daarvan is € 141.091 via donaties aan de deelnemers opgehaald. De overige € 11.037 is opgebracht door acties zoals A Local Song bij Bar Joris, donaties van de Rabobank, Plus Schimmel en Beachbar Marnemoende, bijdrage van Van Schaik dranken, emballage-actie van Plus Benschop en natuurlijk de bijdragen in de donatiepot op de dag zelf.

Ten slotte hebben we de organisatie tijdens en rond de Swim zo weten in te richten dat we binnen ons budget zijn gebleven en dus een extra bijdrage kunnen doen. Dit was uiteraard niet mogelijk zonder de geweldige inzet van de ruim 150 vrijwilligers!

Vanuit de organisatie vinden wij het belangrijk om ook lokaal voor mensen met ALS iets te kunnen betekenen. Daarom hebben wij 15% van de netto opbrengst toegewezen aan Stichting ALS op de weg. Deze stichting heeft als doel om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij.  Dit doen zij bijvoorbeeld door het faciliteren van aangepast vervoer of droogpakken om mee te kunnen doen aan A Local Swims.

Ongelooflijk mooi dat wij dit in IJsselstein voor elkaar weten te krijgen en wij danken iedereen, maar bedank ook IEDEREEN, die hier aan heeft bijgedragen. Wat een kanjers zijn jullie en we zien jullie graag terug in 2021 voor een 3e editie van A Local Swim IJsselstein!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur van ALS IJsselstein

Bob Dankbaar, Sander Boogmans, Erik-Jan Zorgdrager en Irwin Hunter