HAM Technische Installatie

HAMTI zwemt't!
van totaal € 7.500 (115%)

HAM Technische Installatie zwemt ALS de wereld uit en gaat met een enthousiaste groep van 13 man de uitdaging aan om 2km te zwemmen en zo met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS.

Onder leiding van een enthousiaste trainer is en wordt er maandelijks getraind in het open water en zo wordt het water voor iedereen een steeds vertrouwdere omgeving, waarin we naast veel plezier met elkaar ook het goede doel steunen!

Waarom doen we mee? Omdat er niets zo oneerlijk is als geveld worden door ALS en omdat er simpel weg geld nodig is voor goed onderzoek. 

Als wij op deze manier kunnen helpen om ALS zo de wereld te helpen, is dat het minste wat we kunnen doen!

Steun ons en help zo ALS de wereld uit!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.