Watermannen voor ALS

Watermannen voor ALS!
Normal 4636e6fec0cbd2fa2ea037a2df094f348798fce7
van totaal € 1.500 (161%)
Team is afgesloten

Velen van ons en wijzelf dus ook zullen in de media regelmatig iets voorbij zien komen over ernstige aandoeningen, ziektes, rampen etc.
Ik zelf vergeet echter nooit het moment dat ik Fernando Ricksen zag bij 'De wereld draait door'.....

Zijn strijd tegen ALS intrigeert mij en ik probeer me voor te stellen hoe het is om als ALS-patiënt hiermee om te moeten gaan.
Het idee dat dit je zou kunnen overkomen als jonge vader en jezelf zo ziet afglijden van je gezin, is voor mij een nachtmerrie.

Wetende dat de situatie voor ALS-patiënten nu nog uitzichtloos is en er geïnvesteerd moet worden in oplossingen, heeft mijn collega’s en mij gemotiveerd om mee te doen aan 'A local swim'.

Ik ben Erik van Oort, 37 jaar en gelukkig vader van 2 prachtige kinderen.
Ik ben totaal geen liefhebber van zwemmen en koud water ;-)
Voor dit doel wil ik echter samen met mijn collega’s graag buiten onze comfortzone treden en gaan wij de uitdaging aan om 2 km voor ALS door de Hollandsche IJssel te zwemmen.

Steun ons om ALS de wereld uit te zwemmen!!

Namens team Waterman

Erik van Oort

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.