Trainingsavonden


Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, organiseren wij drie trainingsavonden. Je oefent in de Hollandse IJssel, dus “voor het echie” en net even anders dan in het zwembad. Met de Beachbar van Marnemoende hebben we een superlocatie gevonden. Deze lift direct naast jachthaven Marnemoende, waar je na afloop kunt douchen.

Om er voor te zorgen dat je je veilig op de training kunt concentreren, hebben we de Reddingsbrigade bereid gevonden aanwezig te zijn met boot en rescue boards.

Daarnaast is er een trainer aanwezig die je van alles kan vertellen over zwemtechniek, hoe te zwemmen bij drukte, stroming, welke slagfrequentie het beste is enzovoorts. De derde en laatste trainingsavond zal de training worden verzorgd door ZwemAnalyse.nl.

Op de tweede avond zal Dare2Tri aanwezig zijn. Zij kunnen je alles vertellen over wetsuits. Je kan een wetsuit kosteloos uitproberen en, als het goed bevalt, huren of kopen.

De kosten? De trainingen zijn geheel gratis! Alle partijen doen dit belangeloos om jouw in topvorm aan de start te krijgen. Iets terug doen? Ja hoor, dat mag. Graag zelfs. Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op en zwem ALS de wereld uit!

De trainingen vinden nog plaats op: dinsdag 9 juli en donderdag 29 augustus; en starten om 19:30 uur en duren tot circa 21:00 uur. Blokkeer deze avonden alvast in je agenda! Er is geen beperking; als je alle drie de avonden wilt trainen, dan kan dat.

Hieronder kun je je opgeven voor de trainingsavond van 9 juli, door je gegevens in te vullen. Een paar dagen voor de trainingsavond zullen we je nog wat meer gedetailleerde informatie toesturen. Inschrijven voor trainingsavonde 3 kan nu nog niet. Hierover krijg je later nog bericht.

Tot slot; Het is ons wederom gelukt een professionele toptrainer uit de Nederlandse zwemwereld naar IJsselstein te halen voor deze 2e training. Voel je even Maarten van der Weijden en doe mee.

SCHRIJF JE HIER IN

 

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen:

Locatie  Marnemoende  RBIJ  ZwemAnalyse.nl Dare2Tri