Trainingsavonden


Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, organiseren wij drie trainingsavonden. Je oefent in de Hollandse IJssel, dus “voor het echie” en net even anders dan in het zwembad. Met de Beachbar van Marnemoende hebben we een superlocatie gevonden. Deze lift direct naast jachthaven Marnemoende, waar je na afloop kunt douchen.

Om er voor te zorgen dat je je veilig op de training kunt concentreren, hebben we de Reddingsbrigade bereid gevonden aanwezig te zijn met boot en rescue boards.

Daarnaast is er een trainer aanwezig die je van alles kan vertellen over zwemtechniek, hoe te zwemmen bij drukte, stroming, welke slagfrequentie het beste is enzovoorts. De derde en laatste trainingsavond zal de training worden verzorgd door ZwemAnalyse.nl.

De kosten? De trainingen zijn geheel gratis! Alle partijen doen dit belangeloos om jouw in topvorm aan de start te krijgen. Iets terug doen? Ja hoor, dat mag. Graag zelfs. Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op en zwem ALS de wereld uit!

De eerste twee traingen zijn geweest, De derde en laatste trainingsavond is op donderdag 29 augustus; start is om 19:30 uur en het duurt tot circa 21:00 uur. Blokkeer deze avond alvast in je agenda!

Hieronder kun je je opgeven voor de trainingsavond van 29 augustus, door je gegevens in te vullen. Een paar dagen voor de trainingsavond zullen we je nog wat meer gedetailleerde informatie toesturen. 

SCHRIJF JE HIER IN

 

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen:

Locatie  Marnemoende  RBIJ  ZwemAnalyse.nl